Facebook

Styrelsemöte 2021-07

den 27 juli 2021 | H. Andersson


STYRELSEMÖTE 2021-07-11 & TURNERINGAR PÅ KUNGSBILJARDEN


STYRELSEMÖTE

Deltagare: David, Helén, Cy, Conny, Jörgen

SERIEN
Så som läget är idag så planerar vi att starta serien måndagen den 13:e september.Samtliga lagledare bör ha fått mail av Jokern som sköter registrering av anmälda lag. Anmäl lag senast 22 augusti.


SPELPLATS FÖR SERIESPELET
Vi har pågående samtal med bl a Kungsbiljarden om att ha seriespelet där. De har enligt ansvarig plats för div 1 och 2. De har även andra spel såsom biljard, shuffleboard och annat samt bar och meny.
Vi får troligen vara där utan kostnad. Vi mottager såklart förslag på andra ställen men vad som givetvis är avgörande förutom trivselfaktorn är avgiften.

SM
Då många är borta på helgerna i augusti och turnering går i Trier i slutet så tycker vi att september är bättre. Timmermansgården är ett förslag på lokal men vi kollar också på andra.

SO
Vi kommer inte att ha Swedish Open i år.


ÅRSAVGIFTER
Styrelsen kan inte bestämma om medlemsavgifter utan det beslutas gemensamt på årsmötet.
Styrelsens förslag medlemsavgifter skall erläggas 2022-01-01 senast, om man känner att man har betalt för mycket, maila David; kassor@sbgf.se för återbetalning. Annars tar vi upp det gemensamt på mötet.


ÅRSMÖTE
Styrelsen återkommer om datum för årsmöte.

NYA HEMSIDAN:
För er som missat den infon jobbar vi tillsammans med Norge gällande vår nya hemsida.
Vi kommer iom det att ha en liknande hemsida som Norge (nbgf.no) där de har en duktig utvecklare som vi samarbetar med.
Finland har även gått samma väg, så de får också en liknande sida.
Kul att nästan hela norden har liknande sidor.
Conny leder arbetet med sk backend (databaser o kod) ihop med Norges utvecklare samt Magnus Höger som byggt vår nuvarande sida.
Helén översätter sidan från norska och lägger in innehåll sk frontend.
Vi siktar på att få det tekniska färdigt den 31 augusti. Vi kommer att köra sk parallellimplementering av sidan under ca 4v tid sen serien startat där lagkapternerna och turneringsanvariga (BP) får regga resultat på både nuvarande och nya sidan då det är så många algoritmer som påverkar varann. Det är det säkraste sättet att göra det på.

 

/Helen

 

Sommarturneringar på Kungsbiljarden, Blekholmsterrassen 15, 111 64 Stockholm

Turneringar på Kungsbiljarden enligt tidigare nyhet fortgår vissa måndagar.  Hör gärna med någon kompis som har FB då David eller någon annan lägger ut turneringen där precis som med Biljardpalatsets turneringar. 

Ska ̈rmavbild 2021-07-27 Kl . 16.01.51