Facebook

Årsmötet söndag den 14 juni, klockan 16.00 i Rålambshovsparken i Stockholm.

den 29 juni 2020 | Helén Andersson

Hej allesammans!

Ja nu har vi haft årsmöte. För de som inte närvarade kan vi berätta att mötet tilldrog sig i Rålambshovsparken och ett tiotal personer förutom styrelsen hade tagit sig dit. Vi i den nya styrelsen tackar för förtroendet vi fått att styra skutan framöver.

Ordinarie ledamöter är nu David, Cy, Jokern, Conny. Suppleanter är Annelie Skoglund och Bo Östenius. Ny kassör är Anette Mädje och jag Helén Andersson är ordförande.

Valberedningen får in Peter Karlsson som ledamot, förutom de som redan finns, Lars Degerman och Svempa.

Gamla styrelsen skulle givas ansvarsfrihet vilket föll i o m att vi inte fått in årsbokslutet. Vi beslutade dock att ge den nya styrelsen mandat att påbörja sitt arbete och att den gamla styrelsen inte får ansvarsfrihet förrän allt inkommit och godkänts.

Övriga planer som står överst på listan är att förbättra kommunikationen inom förbundet. Dvs att vi i styrelsen kommer att begära in mail från de som vill ha mailuppdateringar när ngt händer. Att de som inte har FB ska gå in titt som tätt på hemsidan och titta om det hänt något känns inte hållbart.

Viktigt också att vi i styrelsen lägger upp samma information på hemsidan och på FB.

Ett nytt möte kommer att utlysas till slutet av augusti då vi tar upp motioner och annat inför hösten. Vi meddelar i god tid innan men börja tänk redan nu på om ni har några förslag eller frågor.

Nu börjar folk bli riktigt spelsugna och det har inkommit önskemål om både söndagsturnering och Sommarkoppen. Vi tänkte att folk får ta eget ansvar och ta med handsprit och inte sitta för tätt som åskådare etc. En turnering är utlyst på BP på söndag och då gäller det att ni som kommer tänker på att vara försiktiga och följa de regler som gäller på restaurang gällande covid-19. Vi återkommer vad gäller sommarkoppen.

Ett nytt möte kommer att utlysas till slutet av augusti då vi tar upp motioner och annat inför hösten.

/ordf Helén Andersson


Protokoll fr årsmötet