Hovedmeny
Svenska framgångar i Lions Cup
Av Ingrid, 17. September 2023 21:25
Senast ändrad 19. September 2023 20:31

I månadsskiftet augusti/september spelades den 11:e omgången av Lions Cup i Bad Dürkheim, Tyskland.

I årets turnering deltog 116 spelare i huvudturneringen varav 66 i championklassen. Här deltog bla Jörgen Granstedt och Robert Lindbom som tog sig till prispallen i Consolation. Jörgen kom etta och Robert två. Stort Grattis till er!

I dubbeln deltog 32 team. Här kom Sverige på en hedrande andra plats genom Omid Badied och Robert Lindbom. Även här ett stort Grattis!

Robert Lindbom kom hem med två stycken troféer men så gjorde även Laila Leonhardt. Laila vann Super Jackpotten (32 deltagare) och hon vann dessutom Speedgammon med hela 96 deltagare. Ett jättestort grattis även till Laila som tog två 1:a-placeringar!