Hovedmeny
Seriestart - Stockholmsserien
Av Ingrid, 30. Augusti 2023 20:31
Senast ändrad 30. Augusti 2023 20:57
 
Måndagen den 4 september är det äntligen seriestart! Nytt för den här säsongen är att vi spelar i ny lokal; Biljardpalatset, St Eriksgatan. Tiden är som vanligt kl 19 men kom gärna lite tidigare och känn in dig i våra nya lokaler.


... och nyheterna är fler. Förbundet har införskaffat jättefina spel som kommer att räcka till både division 1 och division 2. Det innebär att hemmalaget framöver endast behöver ha med sig balanserade tärningar. Vill man spela med klocka tar man det med sig oavsett om man spelar på hemma- eller bortaplan. Det är inte tvång att spela med klocka men om någon av spelarna önskar detta så är det klocka som gäller.

Vi kommer att hålla till en och två våningar ner på Biljardpalatset. De har grejat och fixat för allt ska vara bra inför seriestarten och vi som var där och spelade turneringen i måndags såg hur fint allt var. 

När vi nu spelar på Biljardpalatset har vi inga bordsavgifter som tidigare år. En spellokal utan bordsavgift bygger lite på att vi konsumerar. Hoppas därför att så många som möjligt äter något någon gång och att flertalet av oss beställer något att dricka.

Hjärtligt välkomna till säsongens första omgång den 4e september! 





Svenska Backgammonförbundet -